Правила на сървърите

Go down

Правила на сървърите

Post by Admin on Fri May 19, 2017 11:57 am

Всеки един играч на Amore-Cs е ДЛЪЖЕН да спазва всички долу-посочени правила, като при тяхно нарушение същият подлежи на санкция по преценка на администратор.

Правило №1: Напълно е забранена играта с всякакъв вид на помощни средства, било то хакове, скриптове или модифицирани файлове на играта (модели, звуци, спрайтове...), които ви дават възможност да играете с предимство.

Правило №2: Не се толерират обидите, псувните, заяждането с останалите играчи, както и създаването на напрежение и воденето на излишни спорове. Правилото се отнася и за всякакъв вид на дискриминация и расизъм и важи както за чата, така и за всяко възможно място, на което може да бъде изпълнено (никовете на играчите, стените по картите и прочие). Общо взето, всичко, което спомага в развалянето на приятната атмосфера в сървърите, ще бъде санкционирано в зависимост от тежината му.

Правило №3: Забранено е умишлено да използвате никове, които наподобяват администраторските.

Правило №4: Играчите нямат право да споменават имена или IP адреси на сървъри, които не са част от веригата. Отнася се и за сайтове, които нямат нищо общо с играта или водят до непозволени неща.

Правило №5: Избягвайте да се възползвате от бъгове по картите или в самите плъгини, тъй като в повечето случаи можете да бъдете наказани.
________________________________________________________________________________________

Горните правила важат както за играчите, така и за администраторите на сървърите, разбира се, с изключение на точка 3.В допълнение, администраторите са ДЛЪЖНИ да спазват и следните правила:

______________________________________________________________________________________________________________________

Правило №1: Администраторите нямат право да използват правата си неправомерно и са длъжни да отговарят на всеки зов за помощ.

Правило №2: Експерименталните действия от страна на администраторите трябва да са в съгласие с желанието на играчите, т.е. ако даден администратор реши да смени картата, то той преди това трябва да се е допитал до другите играчи и правилно да прецени дали има нужда от подобна промяна.

Правило №3: Всеки един администратор е длъжен редовно да посещава сървърите, в които има права, както и форума. Желателно е администраторът да следи всички промени и новини във веригата, които го засягат.

Правило №4: Бездействието и незаинтересоваността за случващото се в сървъра не се толерира. Същото се отнася и за намесване на личните си подбуди при вземане на решение.
avatar
Admin
Administrator
Administrator

Брой мнения : 13
Join date : 2017-02-19

View user profile http://amoremu.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum